Fit Hyvinkää
WEB-Kulkuri 5.3.4.39
Puh: 0400 470 809    Sähköposti: hyvinkaa@ole.fit
 
 

Tervetuloa Fit Hyvinkään varausjärjestelmään

Varausjärjestelmämme käyttöohjeet!

1 Ajanvarausjärjestelmän löydät tästä linkistä: https://fithyvinkaa.kulkuriaccess.fi/

2 Luo itsellesi tunnukset järjestelmään
Käytä samoja personointitietoja (nimi, osoite, sähköposti yms) millä olet rekisteröitynyt kuntokeskuksemme asiakkaaksi. Salasanassa tulee olla aina iso alkukirjain.

3 Rekisteröitymisesi jälkeen.
Henkilökuntamme tarkistaa, että asiakkuutesi on voimassa ja jäsenmaksut maksettu, jonka jälkeen tunnuksesi yhdistetään asiakastietoihisi. Yhdistämisen jälkeen pääset kirjautumaan ja katsomaan varattavia tunteja ja tekemään varauksia.

4 Valitse itsellesi sopiva harjoittelupäivä ja aika.
Tunnilla ollessa tilaa ilmenee tunti varauskalenterissa vaaleanpunaisella värillä. Tunnin ollessa täynnä ilmenee tunti harmaalla värillä. Punainen väri kalenterissa tarkoittaa tunnin olevan menneisyydessä. Voit varata tai poistaa tuntivarauksen 1 tuntia ennen tunnin alkamista. Varauksia voi olla korkeintaan 5 kerrallaan voimassa. Voit tehdä varauksia 7 päiväksi eteenpäin.

Jos jätät saapumatta tunnille, jolle olet tehnyt varauksen, etkä ole 1 tuntia ennen tunnin alkua poistanut varausta, tapahtumasta tallentuu järjestelmään merkintä. Jos merkintöjä tulee 3 kpl 30 päivän sisällä, et voi tehdä nettivarauksia kuukauteen ensimmäisestä merkinnästä laskien. Merkinnät näkyvät kohdassa "Omat varaukset".

Voit perua varauksen myös lähettämällä viestin vastaanottoomme, puh. 0400 470 809, ennen tunnin alkua.

5 Ongelmia järjestelmän kanssa?
Yleisimmät ongelmat varausjärjestelmässä ilmenevät jos sinulla on useampi asiakasprofiili järjestelmässämme tai olet rekisteröitunut asiakkaaksemme eri nimellä kuin olet tehnyt tunnukset. Tässä tapauksessa henkilökuntamme ei voi yhdistää tunnuksiasi oikein asiakasprofiilisi.
-> Ota yhteys henkilökuntaamme: hyvinkaa@ole.fit, jotta yhdistäminen voidaan saattaa valmiiksi.

Salasanassa tulee aina olla isoalkukirjain! Järjestelmä hyväksyy salasanasi myös ilman isoa alkukirjainta, mutta kirjautuessasi mobiililaitteella saattaa laitteesi automaattisesti kirjoittaa ison alkukirjaimen. Kirjain koot ollessa väärin järjestelmä ei päästä sinua sisään.